Wow…de mini kerstshoots zitten erop! Ik heb zoveel leuke gezinnetjes en koppels (én een puppy!) vast mogen leggen. Ik neem jullie daarom graag mee naar 19 november..

De voorbereidingen voor deze dag zijn natuurlijk al enige tijd bezig. De locatie had ik vrij snel kunnen regelen, wat natuurlijk super was!

Vooral in de week voorafgaand aan de shoot heb ik zo ongeveer elk uur de weersvoorspellingsapp geraadpleegd, ik bleef maar refreshen. Eventjes leek het erop dat het in het water zou vallen, maar gelukkig gaf de app snel droog weer aan!

Op de dag zelf gaat de wekker al vroeg voor mij. Gisteravond heb ik gelukkig al de meeste spullen ingeladen, ik hoef alleen nog maar een thermoskan thee en koffie te maken en me warm aan te kleden. De thermometer geeft zo’n 2-3 graden aan, brrrr. Maar tegen kou kun je je kleden, ik ben allang blij dat het droog is vandaag! Ik vertrek vroeg naar Loon op Zand om op de locatie alles klaar te maken. Ik ontmoet daar ook mijn vriendin Djamila, die helpt me vandaag met de organisatie. Toch wel handig! De slee, dekentjes, fruitkisten en andere accessoires staan klaar en ik loop nog even een rondje tussen de kerstbomen. De kerstmuziek staat aan, ik heb er zin in!

Al snel arriveert het eerste gezin. De shoots lopen lekker achter elkaar door, af en toe even 10 minuutjes ertussen om een kop thee te drinken en iets te eten. Verder houden we ons warm door lekker bezig te zijn! Wat een feest is het om de leuke gezinnen, zwangere buiken en kleine baby’s en puppy vast te mogen leggen! De dag vliegt voorbij!

Aan het einde van de dag komen nog enkele familieleden langs om ook even op de foto te gaan. Moe, koud maar heel voldaan sluit ik met hen de dag af. Op de terugweg naar huis kijk ik terug op een hele leuke dag. Zeker één om vaker te organiseren komend jaar!

Ben jij ook helemaal enthousiast geworden na het zien van deze foto’s? En wil je ook graag deelnemen aan een minishoot? Ik wil zeker nog meer van dit soort dagen (in het voorjaar bijvoorbeeld) gaan organiseren. Volg me op mijn Instagram kanaal en blijf op de hoogte van de nieuwste minishoots. Wie weet zie ik je dan!