Minishoots

Summer Sunlight Sessions – zaterdag 29 juni 2024

Vanaf nu kun jij je inschrijven voor de Summer Sunlight Sessions op zaterdag 29 juni 2024!

Hieronder alle informatie over de shoot:

 • De shoot duurt 20 minuten
 • Locatie: De Hannebroeck Oosterhout (handig met restaurant en speeltuin nabij)
 • Maximaal aantal personen is 5 per shoot
 • Je ontvangt 5 foto’s in hoge resolutie
 • De kosten zijn € 125,-

Ik zoek de mooiste foto’s uit en deze bewerk ik met alle liefde na. Je ontvangt alle foto’s die ik heb nabewerkt in een online galerij zodat je zelf een selectie van 5 foto’s kunt maken. Bijbestellen kan voor €7,50 per foto.

De eerste drie inschrijvingen krijgen ook nog eens een leuke extraatje in de vorm van jullie favoriete foto op een hexagon van 15cm!

Wil jij een aantal mooie foto’s met je lover, je vriendinnen, zus, moeder, dochter of juist alleen van jezelf en ben je niet zozeer op zoek naar een uitgebreide shoot op locatie naar keuze? Dan is een minishoot misschien wat voor je!
Dit jaar staan er weer een aantal super leuke minishoot-dagen op de planning op mijn favoriete shootlocaties! Hieronder vind je een overzichtje van de minishoots die nog op de planning staan! Klik op ‘boek nu’ om jouw plekje voor de betreffende shoot te boeken! Via de online agenda kun je gelijk een tijdsblok reserveren!

Zoek je nog een goede reden waarom je deze minishoots niet wilt missen?!

 • Wil jij een aantal prachtige, kleurrijke, ongedwongen foto’s tijdens een korte shoot van 20 minuutjes voor een leuk prijsje?
 • Ben je nieuwsgierig naar de ongedwongen manier van fotograferen waardoor die gezellige, speelse foto’s ontstaan?!
 • Wil je kijken of een fotoshoot wat voor je is zonder vast te zitten aan een hoge investering?
 • Ben je op zoek naar het allerleukste cadeautje waar je nog JARENLANG plezier van zult hebben?

Dan kan jouw inschrijving zeker niet uitblijven en zie ik je graag voor mijn lens!

Minishoots

Op diverse momenten in het jaar organiseer ik minishoot-dagen. Dit zijn korte fotoshoots van 20 minuten op een vaste locatie. In november 2022 heb ik vele gezinnen en koppels tussen de kerstbomen (lees mijn Mini Kerstshoot blog voor een impressie!) mogen fotograferen. Elke keer bedenk ik een nieuw thema of locatie. Hou deze pagina dus in de gaten voor de komende shoots!

Hoe werkt het?

Staat er een minishootdag online? Kies via het formulier een tijdstip op de shootdag die jou het beste uitkomt en rond je boeking af. Na het reserveren van je minishoot krijg je van mij binnen een mailtje met de betaallink en verdere informatie zoals kledingtips, locatie & meer. Mocht je dan nog vragen hebben, stuur me dan gerust een mailtje.

Minishoot informatie

 • 20 minuten fotoshoot
 • Locatie – per shoot afhankelijk
 • 5 foto’s (digitaal) binnen een week geleverd
 • € 125 (incl. btw)*

Ik zoek de mooiste foto’s uit en deze bewerk ik met alle liefde na. Je ontvangt alle foto’s die ik heb nabewerkt in een online galerij zodat je zelf een selectie van 5 foto’s kunt maken. Bijbestellen kan voor €7,50 per foto. Wil je ook foto-afdrukken hebben of een fotoalbum? Er is van alles mogelijk. Neem hiervoor even apart contact met me op.

*De kosten worden voorafgaand aan de shoot betaald om de reservering vast te leggen. De eventueel extra nabestelde foto’s of albums worden na de shoot verrekend.