Minishoots

Wil jij een aantal mooie foto’s met je lover, je vriendinnen, zus, moeder, dochter of juist alleen van jezelf en ben je niet zozeer op zoek naar een uitgebreide shoot op locatie naar keuze? Dan is een minishoot misschien wat voor je!
Dit jaar staan er weer een aantal super leuke minishoot-dagen op de planning op mijn favoriete shootlocaties! Hieronder vind je een overzichtje van de minishoots die nog op de planning staan! Klik op ‘boek nu’ om jouw plekje voor de betreffende shoot te boeken! Via de online agenda kun je gelijk een tijdsblok reserveren!

Zoek je nog een goede reden waarom je deze minishoots niet wilt missen?!

 • Wil jij een aantal prachtige, kleurrijke, ongedwongen foto’s tijdens een korte shoot van 20 minuutjes voor een leuk prijsje?
 • Ben je nieuwsgierig naar de ongedwongen manier van fotograferen waardoor die gezellige, speelse foto’s ontstaan?!
 • Wil je kijken of een fotoshoot wat voor je is zonder vast te zitten aan een hoge investering?
 • Ben je op zoek naar het allerleukste cadeautje waar je nog JARENLANG plezier van zult hebben?

Dan kan jouw inschrijving zeker niet uitblijven en zie ik je graag voor mijn lens!

Aankomende Minishoots

Split Portrait shoot

11 Februari 2024
10.00-13.00u

Een Split Portrait is een kunstig portret van 2 personen (vaak 2 mensen uit het zelfde gezin) die samengevoegd zijn als één. Hoe gaaf is dat?! Rechts je ene kind en links je andere.. zo kun je goed vergelijken! Het is leuk om te zien dat ze wat van elkaar weg hebben het zijn tenslotte broers of zussen, maar hoe mooi is het om te zien dat het ook 2 totaal verschillende personen zijn.. uniek!

 • 20-30 minuten foto’s maken (ongeveer 10 minuten per persoon)
 • 1 Split Portrait digitaal fotobestand (in kleur en zwart-wit), ook de 2 individuele foto’s uit dit duoportret ontvang je
 • Extra foto’s zijn bij te bij te bestellen à € 7,50 per foto
 • Voor 2 personen, 3 of meer personen mogelijk tegen meerprijs
 • Locatie: Oude Suikerfabriek, Zevenbergen

Speciaal gereduceerd tarief voor 2 personen: € 45,-  (voor elke persoon extra + €15,-)

 

€ 45,-

Minishoots

Op diverse momenten in het jaar organiseer ik minishoot-dagen. Dit zijn korte fotoshoots van 20 minuten op een vaste locatie. In november 2022 heb ik vele gezinnen en koppels tussen de kerstbomen (lees mijn Mini Kerstshoot blog voor een impressie!) mogen fotograferen. Elke keer bedenk ik een nieuw thema of locatie. Hou deze pagina dus in de gaten voor de komende shoots!

Hoe werkt het?

Staat er een minishootdag online? Kies via het formulier een tijdstip op de shootdag die jou het beste uitkomt en rond je boeking af. Na het reserveren van je minishoot krijg je van mij binnen een mailtje met de betaallink en verdere informatie zoals kledingtips, locatie & meer. Mocht je dan nog vragen hebben, stuur me dan gerust een mailtje.

Minishoot informatie

 • 20 minuten fotoshoot
 • Locatie – per shoot afhankelijk
 • 5 foto’s (digitaal) binnen een week geleverd
 • € 75 (incl. btw)* 

Ik zoek de mooiste foto’s uit en deze bewerk ik met alle liefde na. Je ontvangt alle foto’s die ik heb nabewerkt in een online galerij zodat je zelf een selectie van 5 foto’s kunt maken. Bijbestellen kan voor €7,50 per foto. Wil je ook foto-afdrukken hebben of een fotoalbum? Er is van alles mogelijk. Neem hiervoor even apart contact met me op.

*De kosten worden voorafgaand aan de shoot betaald om de reservering vast te leggen. De eventueel extra nabestelde foto’s of albums worden na de shoot verrekend.